branches

woningcorporaties

Ponthus Verticalisering_PWCo

grip op uw data
datagedreven werken

Binnen woningcorporaties wordt informatie en kwalitatieve data steeds belangrijker. Door inzage in uw data wordt woningonderhoud efficiënter ingericht en kan er aangestuurd worden op de juiste KPI’s en PI’s. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring binnen de woningbranche en helpen uw medewerkers om van datagedreven werken een realiteit te maken.

Samen met PWCo, ontwikkelden we G.O.U.D. de dashboardoplossing waarmee u grip krijgt op uw data. G.O.U.D. werkt met bestaande systemen en is toegespitst op voor uw woningcorporatie relevante indicatoren. Met de workflow tool RAPP implementeert u het Three Lines Model in uw processen.

Benieuwd hoe dashboarding kan leiden tot tijdswinst en meer inzicht?

Neem contact met ons op.

Heemwonen Team I&A,

 “Onze samenwerking met PWCo, de specialisten in de woningcorporatiebranche als onderdeel van Ponthus, gaat al jaren terug en zij zijn bij elk nieuw traject voor ons de logische partner. Of het nu gaat om flexibele BI-ondersteuning, het opzetten van dashboards of de implementatie van een nieuw ERP-systeem; ze staan altijd voor ons klaar en weten wat er speelt. En daar spelen ze ook op in door de juiste tools, consultants en oplossingen aan te bieden. Maar het belangrijkste product dat Ponthus voor ons heeft ingezet, is toch echt hun kennis”

HEEMwonen over product RAPP,

“Het innovatieve karakter van Ponthus komt duidelijk naar voren in de rapportagetool. We waren veel tijd kwijt met het verzamelen van informatie bij verschillende verantwoordelijken. Die informatie werd dan weer verwerkt in Excel bestanden. Veel werk en behoorlijk foutgevoelig. RAPP stroomlijnt dat proces. Medewerkers vullen cijfers of toelichtingen in en ook het monitoren gebeurt in de tool. Het werkt sneller, prettiger en vooral veel efficiënter.

Manager Financiën en Bedrijfsvoering

Vincio Wonen – Mattie van de Kragt,

“Medewerkers ontvangen een mail en toegang tot RAPP waarin ze moeten noteren waar we eerder om vroegen. Doordat RAPP alles bewaart, kun je daar op terugvallen. Ik hoeft niet meer overal achteraan te gaan en voor medewerkers zijn rollen en verantwoordelijkheden duidelijk. Van de werkvloer krijg ik terug dat het rust geeft in het hoofd en dat het veel efficiënter werkt. Geen Excel-bestanden, geen gekopieer, gewoon één plek waar alles samenkomt.”