Project Manager

Als Projectmanager ben je de schakel tussen opdrachtgever en klant. Je bent verantwoordelijk voor het begin en einde van elk project. Jij zorgt ervoor dat de doelstelling van de klant gerealiseerd wordt binnen de gestelde grenzen.

Wat ga je doen?

Als Projectmanager werk je bij Ponthus in een jong team onder begeleiding van senioren. Je opereert op het snijvlak van Business en IT en je bekleed een aansturende rol voor de klant. Je helpt de klant met de realisatie van de gestelde doelstellingen van het project. Je zorgt voor realisatie van de strategie en creëert draagvlak binnen  de gehele organisatie. Je stuur diverse projectgroepen aan en creëert een sterke samenwerking.

Wie ben jij?

De kernwaarden van Ponthus zijn in jouw profiel duidelijk zichtbaar. Je bent authentiek, werkt resultaatgericht, bent betrouwbaar en bezit een dosis plezier. Daarnaast passen onderstaande kwaliteiten goed bij jou:

 

  • Een relevant hbo/wo diploma in de richting van IT of (of iets vergelijkbaars);
  • Aantoonbare ervaring op het gebied van Projectmanagement;
  • Ervaring in een corporate omgeving is een pré;
  • Aantoonbare ervaring op het gebied van Data analyse en IT;
  • Aantoonbare ervaring op het gebied van verandermanagement;
  • Naast resultaat voornamelijk klantgericht en realiseer je creatieve oplossingen;
  • Beheers je naast Nederlands ook de Engelse taal vloeiend.

Waarom Ponthus?

Ponthus werkt samen met een aantal bedrijven om rendementsverbetering voor haar klanten te realiseren. In de afgelopen vijf jaar zijn ze flink gegroeid en deze ambitie zetten zij voort. Je gaat direct aan de slag voor veel interessante en uiteenlopende klanten. Zo leer je direct je kennis in de praktijk toe te passen. Je komt terecht in een jong en dynamisch team met informele werksfeer, leuke uitjes en een sterk familiegevoel. Je krijgt voldoende tijd om jezelf te ontwikkelen en naast je werk opleidingen en cursussen te volgen.

Ben jij er klaar voor om het beste uit jezelf te halen en de groeiambities van Ponthus en haar klanten te realiseren? Neem vrijblijvend contact op!

Ponthus BV
Sanderboutlaan 4A-2
6181 DN Elsloo
info@ponthus.nl

088 766 8400

Privacy Statement