Data Scientist

Als Data Scientist structureer en analyseer je grote hoeveelheden data om daarin inzichten te ontdekken die relevant zijn voor onze klanten. Hiervoor gebruik je diverse technologieën en ontwikkel je algoritmes. 

Wat ga je doen?

Als Data Scientist werk je bij Ponthus in een jong team onder begeleiding van senioren. Je opereert op het snijvlak van Business en IT en je bekleed een adviserende rol richting de klant. Je helpt de klant met het maken van beslissingen op basis van data. Je bedenkt en past diverse modellen, technologieën en algoritmes toe om de klant te laten excelleren in de bedrijfsvoering.

Wie ben jij?

De kernwaarden van Ponthus zijn in jouw profiel duidelijk zichtbaar. Je bent authentiek, werkt resultaatgericht, bent betrouwbaar en bezit een dosis plezier. Daarnaast passen onderstaande kwaliteiten goed bij jou:

 

  • Een relevant WO diploma in de richting van Data Science (of iets vergelijkbaars);
  • Een analytische topper die zelfstandig en nauwkeurig analyses kan uitvoeren;
  • Naast resultaat voornamelijk klantgericht en realiseer je creatieve oplossingen;
  • Heb je passie voor data, visualisatie en rapportage hiervan;
  • Beheers je naast Nederlands ook de Engelse taal vloeiend.

Waarom Ponthus?

Ponthus werkt samen met een aantal bedrijven om rendementsverbetering voor haar klanten te realiseren. In de afgelopen vijf jaar zijn ze flink gegroeid en deze ambitie zetten zij voort. Je gaat direct aan de slag voor veel interessante en uiteenlopende klanten. Zo leer je direct je kennis in de praktijk toe te passen. Je komt terecht in een jong en dynamisch team met informele werksfeer, leuke uitjes en een sterk familiegevoel. Je krijgt voldoende tijd om jezelf te ontwikkelen en naast je werk opleidingen en cursussen te volgen.

Ben jij er klaar voor om het beste uit jezelf te halen en de groeiambities van Ponthus en haar klanten te realiseren? Neem vrijblijvend contact op!

Ponthus BV
Sanderboutlaan 4A-2
6181 DN Elsloo
info@ponthus.nl

088 766 8400

Privacy Statement