business consultant

Je nieuwe baan
Als Business Consultant werk je aan innovatieve en uitdagende projecten bij onze opdrachtgevers. Je slaat de brug tussen de digitale transformaties van de klant en de diensten en oplossingen van Ponthus om zo zorg te dragen voor concrete verbeteringen in de bedrijfsprocessen. In je werk help je de (digitale) strategie van de klant vorm te geven, deze tot uitvoering te brengen én te borgen in systemen, processen en mensen. Binnen het team van Ponthus begeleid je een team van consultants en werk je samen met Sales om kansen in de markt te onderzoeken.

Taken
Je brengt de behoeftes van de klant in kaart en analyseert de processen en knelpunten in de organisatie. Hierbij houd je rekening met alle aspecten van de bedrijfsvoering. Je adviseert over de inzet van onze diensten en oplossingen en voert de nodige haalbaarheidsanalyses uit. Daarnaast begeleid je collega’s, ben je verantwoordelijk voor het behalen van gestelde targets en signaleer je nieuwe kansen in de markt. 

Wie zijn wij?
Wij zijn bruggenbouwers. Ponthus verbindt kennis en ervaring met business én IT. Bij ons vind je expertise op het gebied van business consultancy, data science en software development onder één dak. Die expertise bundelen we met strategische ondersteuning en verandermanagement om zo onze opdrachtgevers beter te laten werken, nu en in de toekomst. Wij zijn een ambitieus bedrijf dat inzet op groei en ontwikkeling. 

Wat bieden wij?
– Een uitdagende functie in een zich snel ontwikkelend vakgebied
– Een enthousiaste en ambitieuze werkomgeving
– Een salaris op basis van kennis en ervaring
– Ruimte voor zelfontwikkeling

Wie ben jij?
– Je bent zeer klant- ren resultaatgericht en hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast heb je een scherp analytisch denkvermogen en vertaal je problemen naar strategische oplossingen. Je deelt graag je kennis en bent een teamspeler die altijd zoekt naar nieuwe kansen. 

Daarnaast beschik je over:
– HBO/WO werk- en denkniveau
– Afgeronde opleiding Bedrijfskunde, Bedrijfskundige Informatica, Business Analytics, Business IT & Management, Technische Bedrijfskunde of vergelijkbaar
– Enkele jaren relevante werkervaring en aantoonbare resultaten in het expertisegebied. 

Interesse? Laat ons weten waarom jij bij Ponthus past en stuur je motivatiebrief en CV naar werken@ponthus.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.