Over ons

Samenwerkingen

Met Ponthus slaan we een brug tussen kennis en ervaring én business en IT.

Ponthus gelooft in bruggen bouwen en krachten bundelen. Vandaar dat wij krachtige samenwerkingen zijn aangegaan met bedrijven, scholen en universiteiten.

Ponthus werkt nauw samen met studenten en investeert in sociaal en maatschappelijk toegevoegde waarde (Social Return).

oNDERDEEL VAN PONTHUS:

Pwco

PWCo heeft meer dan 30 jaar ervaring in de woningcorporatiebranche en is een betrouwbare partner in de innovatie van BI, dashboarding, robotisering, inrichting van KPI’s en het maken van rapportages.

pmc

PM Creations levert maatwerk software: websites, webshops, web- en mobiele applicaties. Op project basis of detachering.

partners VAN PONTHUS:

Mediatastisch

Mediatastisch levert maatwerk software: websites, webshops, web- en mobiele applicaties.

Inside/out media

Communicatiebureau voor advies, concepten én uitvoering in beeld, geluid en teksten

Opleidingsinstituten:

Zuyd Hogeschool

Ponthus is lectoraatpartner van Zuyd Hogeschool op het gebied van Data Science. Stagiair(e)s van Zuyd Hogeschool werken mee en voeren onderzoeken uit naar actuele vraagstukken en ontwikkelingen in de markt. Zo worden studenten vanuit Business Intelligence en Commerciële Economie aangetrokken. De opdrachten komen voort uit de praktijk.

Leeuwenborgh en andere roc's

Deze studenten ondersteunen Ponthus met het maken van dashboards, applicaties en de website. Zij krijgen zo de mogelijkheid om hun skills in de praktijk te oefenen, nieuwe vaardigheden bij te leren en mee te draaien in een organisatie.

Tilburg university

Stagiair(e)s van Tilburg University voeren bij Ponthus onderzoeken uit naar recente ontwikkelingen als Process Mining. Daar hebben beide partijen baat bij.

Fontys hogeschool

Ponthus plaatst jaarlijks enkele projectgroepen van studenten van Fontys op onderzoeksopdrachten. Het levert de studenten een interessante blik in de praktijk op en voor Ponthus nieuwe inzichten.

Maastricht university

Stagiair(e)s van Maastricht University voeren bij Ponthus onderzoeken uit naar recente ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied van Process Mining en Predictive Modelling.