Samenwerking

Ponthus gelooft in krachten bundelen.
Vandaar dat zij krachtige samenwerkingen zijn aangegaan met bedrijven, scholen en universiteiten.

 

PWCo

PWCo realiseert Business Intelligence oplossingen voor de woningcorporatiemarkt. Door haar jarenlange ervaring in deze branche, heeft PWCo een unieke combinatie tussen branche specifieke kennis en IT gerealiseerd. De focus ligt op het voorzien van de juiste management- en stuurinformatie om het besluitvormingsproces te excelleren. Zodoende kunnen de corporaties zich focussen op het nastreven van de huurderstevredenheid.

 

 

 

Palette

Palette is HR gespecialiseerd en focust zich op het Human Capital van een organisatie. Het juiste aantal personen, met de juiste competenties op de juiste plek. Ze brengen het lerend vermogen van een organisatie in kaart en zorgen voor de juiste skill-levels van uw medewerkers. Palette stelt haar HR expertise beschikbaar om uw HR afdeling te ondersteunen in haar doelstellingen en strategie.

Cirmar

Cirmar creëert applicaties om de transitie naar een circulaire economie te versnellen. Wegens de schaarste omtrent grondstoffen en de negatieve impact op de wereld, probeert Cirmar bedrijfsvoering van productiebedrijven dusdanig te veranderen dat deze negatieve impact verdwijnt. Afvalvermindering, hergebruik van grondstoffen, circulaire productieprocessen en applicaties om dit te monitoren. Cirmar stelt haar circulaire deskundigen beschikbaar in de ondersteuning van duurzaamheidsinitiatieven.

PM Creations

PM Creations realiseert (voornamelijk webbased) software op maat en geeft de klant altijd zo veel mogelijk advies op het gebied van IT. Daarnaast hebben zij een uitgebreide kennis van diverse frameworks die gemakkelijk kunnen worden toegepast. PM Creations stelt haar developers beschikbaar om uw applicaties in de praktijk te realiseren.

 

 

 

EnSource

EnSource levert lokaal energie tegen concurrerende prijzen en ontzorgt de klant. Ze haalt duurzame energie uit hernieuwde energiebronnen en dat zijn: windenergie, zonne-energie, geothermische energie en bio-energie. In samenwerking met ketenpartners bouwt EnSource lokale, duurzame energieclusters. Bij de bouw van technische ruimten en ketelhuizen wordt gebruik gemaakt van circulaire bouwmaterialen.

Onze samenwerking met scholen en universiteiten

 

Ponthus werkt nauw samen met studenten en investeert in sociaal en
maatschappelijk toegevoegde waarde (Social Return)

Ponthus is lectoraatpartner van Zuyd Hogeschool op het gebied van Data Science. Ze plaatst jaarlijks meerdere stagiaires afkomstig van Zuyd Hogeschool om mee te werken en onderzoeken uit te voeren naar actuele vraagstukken en ontwikkelingen in de markt. Zo worden studenten vanuit Business Intelligence en Commerciële Economie aangetrokken. De opdrachten komen voort uit de praktijk, waardoor de studenten kunnen proeven aan het echte werkveld.

Ponthus plaatst jaarlijks enkele stagiaires afkomst van Maastricht University om onderzoeken uit te voeren naar recente ontwikkelingen. Zo heeft Ponthus onderzoeken uit laten voeren naar Process Mining en Predictive Modelling. De resultaten van deze onderzoeken bieden Ponthus meer inzicht in deze ontwikkelingen en zorgen voor toepasbaarheid in de markt.

 

Ponthus plaatst jaarlijks enkele stagiaires afkomst van Tilburg University om onderzoeken uit te voeren naar recente ontwikkelingen. Zo heeft Ponthus onderzoeken uit laten voeren naar Process Mining. De resultaten van deze onderzoeken bieden Ponthus meer inzicht in deze ontwikkelingen en zorgen voor toepasbaarheid in de markt.

 

Ponthus plaatst jaarlijks diverse studenten afkomstig van de ROC’s. Deze studenten ondersteunen Ponthus met het maken van dashboards, applicaties en de website. De studenten krijgen zo de mogelijkheid om hun skills in de praktijk te oefenen, nieuwe skills bij te leren en mee te draaien in een organisatie.

Ponthus plaatst jaarlijks enkele projectgroepen van studenten afkomstig van Fontys op onderzoeksopdrachten. Zo heeft Ponthus een innovatieteam aangetrokken om een nieuw businessmodel te ontwikkelen. Zodoende geeft Ponthus de studenten een kans om in de praktijk nieuwe oplossingen te realiseren, waar Ponthus daadwerkelijk mee aan de slag gaat. Het levert de studenten een interessante blik in de praktijk op en voor Ponthus nieuwe inzichten.

Ponthus BV
Sanderboutlaan 4A-2
6181 DN Elsloo
info@ponthus.nl

088 766 8400

Privacy Statement