Wie zijn wij?

Over ons

Op 1 januari 2014 om 00.00 uur hebben Jack Vroomen en Patrick van Erp het glas geheven. Niet alleen op het nieuwe jaar, maar vooral op samenwerken en samen ondernemen!  
Een goede vriendschap, een gezonde portie ondernemersbloed én een gedeelde visie op business development: dat is de basis van Ponthus. 

Met Ponthus slaan we een brug tussen kennis en ervaring én business en IT.

Onze consultants werken niet vóór, maar met mét u als klant. Onze partners en medewerkers zijn professionals en een goede werksfeer vinden we erg belangrijk. Tevreden mensen presteren beter, zijn gedreven en initiatiefrijk. We hebben plezier in ons werk en als klant merkt u dat.

We geloven in geleidelijk en duurzaam veranderen. We gaan dan ook het liefst uitdagende langdurige trajecten met u aan en staan u bij met het uitzetten én realiseren van uw koers. Bijvoorbeeld door betere keuzes te maken op basis van uw eigen data, en door zo ook beter te anticiperen op toekomstige ontwikkelingen. We brengen uw eigen werkprocessen beter in kaart, analyseren en doen voorstellen om te verbeteren, met meer efficiëntie en overzicht tot gevolg. Wat moet je doen om klanttevredenheid omhoog en (productie)kosten omlaag te krijgen? Dat zijn vragen waarmee veel bedrijven worstelen en waarmee wij kunnen helpen.

Bij strategische koerswijzigingen en veranderprocessen denken we mee en helpen we draagvlak te creëren. Wij slaan een brug tussen afdelingen, mensen, processen en systemen. We doen wat we zeggen. We organiseren, innoveren, optimaliseren en implementeren, samen met u. Adoptie is de daadwerkelijke, uiteindelijke procesverandering, waarbij medewerkers in een organisatie werken volgens de nieuwe manier. We begeleiden al die stappen, waar u dat wilt.

Veel expertise onder een dak

Bij Ponthus vindt u expertise op het gebied van business consultancy, data science en software development onder één dak met strategische ondersteuning en verandermanagement. Die combinatie maakt ons uniek. Onze medewerkers en samenwerkingspartners streven altijd naar kwaliteit en de betrokkenheid is groot. Ponthus ziet kansen in problemen, lost ze op en kijkt vooruit. We spelen in op ontwikkelingen en zijn graag uw gesprekspartner voor de lange termijn. We doen graag die goede dingen, die bedrijven en mensen vooruithelpen in hun ontwikkeling. Onze klanten en collega’s te zien groeien, dat geeft ons veel positieve energie.

Mensen kiezen voor ons om wie we zijn, om wat we doen en waarom we het doen. Hoe we het doen? We werken met plezier en onze kennis en talenten staan garant voor kwaliteit. Mensenwerk, daar zijn we goed in.

Managing partner

Patrick van erp

Patrick van Erp is sinds 1987, na het afronden van de HEAO Bedrijfskundig Informatica opleiding,
werkzaam geweest in veel verschillende bedrijfstypologieën.
Managing partner

Jack Vroomen

Jack startte zijn carrière in 1987. Hij heeft veel ervaring in zowel het publieke als private domein.