Over ons

Klanten

Klant verhalen

Lees hier wat klanten van ons vinden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Otto workforce

” Naast het feit dat Jack Vroomen zijn projecten goed aanstuurt en het doel voor ogen houdt, is hij erg pragmatisch en praktisch. Hij zorgt ervoor dat de mensen actief in het project zich kunnen focussen op hun taak. Heeft oog voor mensen die hulp nodig hebben bij hun opdracht. Houdt het overzicht en zorgt dat alles samenkomt.”

Unicorn

“Het proces waarin we zaten kun je vergelijken met het van fiets verwisselen zonder af te stappen. Terwijl wij konden doorgaan met onze core-processen en innovaties, maakte Ponthus de juiste technische, functionele en organisatorische keuzes, bereidde de noodzakelijke veranderingen voor en tilde ons uiteindelijk soepel op onze nieuwe fiets. Zoiets kun je niet alleen en Ponthus heeft deze opdracht voortvarend en met grote zorg vervuld.”

Flestic

”Patrick van Erp en Marko Pavic komen hier binnen en pakken alle problemen en projecten op zich. Alle dingen die uitgevoerd moeten worden, van IT tot aan het proces, regelen ze. Het zijn doorzetters die goed kunnen omgaan met weerstand en echt impact hebben op de gewenste situatie. Ik leun op hen en we werken fijn samen.”