Ponthus

Branches

De juiste aanpak voor uw branche en organisatie

Iedere markt kent zijn eigen specifieke eisen en uitdagingen. Daarom werken wij met kennis en technologie toegespitst op uw branche. Onze  Consultants zijn thuis in uw markt, zodat wij u doelgericht kunnen ondersteunen. Zo helpt IT uw organisatie op de brug naar de toekomst.

Arbeidsbemiddeling

De arbeidsmarkt is constant in beweging. Door krapte op de arbeidsmarkt wordt het steeds uitdagender om goede mensen te vinden en te behouden. Ponthus gelooft in een duurzame aanpak van arbeidsbemiddeling en biedt een nieuwe visie op de uitzendbranche met gemotiveerde werknemers als uitgangspunt. Zo creëert u meerwaarde in een competitieve branche.Juist in de uitzendbranche kan digitalisering ingezet worden om arbeidsproductiviteit te verhogen en mensen met elkaar te verbinden. Ponthus biedt een eigentijdse visie op (international) Recruitment en optimaliseert communicatie met werknemers dankzij de inzet van de Masterapp.

Industrie

Van ontwerp tot levering en alles daar tussenin: productieprocessen staan continu met elkaar in verbinding. Bij Ponthus weten we dan ook dat echte groei vraagt om een integrale aanpak. Wij kijken verder dan een software-oplossing en bieden digitale ondersteuning die ten dienste staat van mensen en processen, niet andersom. Ponthus helpt u MES met ERP-systemen te integreren en zo grip te krijgen op de processen in uw organisatie. Samen met u streven we naar Operational Excellence en bepalen we hoe procesoptimalisatie vertaald kan worden naar de werkvloer.

Woningcorporaties

Binnen woningcorporaties wordt informatie en kwalitatieve data steeds belangrijker. Door inzage in uw data wordt woningonderhoud efficiënter ingericht en kan er aangestuurd worden op de juiste KPI’s en PI’s. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring binnen de woningbranche en helpen uw medewerkers om van datagedreven werken een realiteit te maken. Samen met PWCo, ontwikkelden we G.O.U.D. de dashboardoplossing waarmee u grip krijgt op uw data. G.O.U.D. werkt met bestaande systemen en is toegespitst op voor uw woningcorporatie relevante indicatoren. Met de workflow tool RAPP implementeert u het Three Lines Model in uw processen.

Zakelijke Dienstverlening

Er is ontzettend veel mogelijk op het gebied van IT, maar hoe helpt u uw organisatie echt verder en maakt u optimaal gebruik van innovaties die passen bij uw dienstverlening? Wij kijken wat u als klant nodig heeft en welke technologische ontwikkelingen u verder helpen.Veel organisaties beschikken over een schat aan managementinformatie en rapportages die inzicht moeten geven in hoe afdelingen presteren. Toch is er vaak onvoldoende inzicht in hoe processen worden uitgevoerd en hoe het staat met performance en compliance. Met process mining doet u een correcte meting zodat u weet wat er in de praktijk gebeurt en waar bottlenecks liggen. Wij helpen u met de analyse en interpretatie en dragen vervolgens de kennis over op de werkvloer.

Zorg

Hoe kunnen we nu en in de toekomst de kwalitatieve zorg blijven bieden in een veranderend zorglandschap? De druk op de zorg neemt toe door onder andere vergrijzing. Daar staat tegenover dat nieuwe technologieën kansen bieden om betere zorg te leveren, efficiënter te werken en kosten beheersbaar te houden. Onze consultants kennen de specifieke behoeften van de zorg en werken met u samen IT voor u te laten werken. Of het nu gaat om het delen van data tussen zorginstellingen, het koppelen van elektronische patiëntendossiers aan elektronische cliëntendossiers of het inzetten van nieuwe technologieën, wij kijken samen met u wat voor uw organisatie en uw klanten werkt.