branches

Arbeidsbemiddeling

Ponthus Verticalisering_Arbeidsbemiddeling

vinden en binden van medewerkers


De arbeidsmarkt is constant in beweging. Door krapte op de arbeidsmarkt wordt het steeds uitdagender om goede mensen te vinden en te behouden. Ponthus gelooft in een duurzame aanpak van arbeidsbemiddeling en biedt een nieuwe visie op de uitzendbranche met gemotiveerde werknemers als uitgangspunt. Zo creëert u meerwaarde in een competitieve branche.
Juist in de uitzendbranche kan digitalisering ingezet worden om arbeidsproductiviteit te verhogen en mensen met elkaar te verbinden. Ponthus biedt een eigentijdse visie op (international) Recruitment en optimaliseert communicatie met werknemers dankzij de inzet van haar consultants.

Bent u ook klaar voor een duurzame en integrale visie op arbeidsbemiddeling?
We helpen u graag verder.

CEO AB Werkt 

Jack Janssen,

“Toen we in gesprek gingen met Jack Vroomen waren we niet alleen onder de indruk van hun expertise op het gebied van werkprocessen, maar vooral van hun kijk op het arbeidsvraagstuk. Om in deze competitieve markt verder te komen met digitalisering en het verhogen van de arbeidsproductiviteit, moeten we de samenwerking aangaan met partijen die onze branche kennen. Ponthus is zo’n partij.”

Directeur Kafra Housing

 Robert Kurzak,

 “Met onze groei veranderden onze behoeften op het gebied van business consultancy en ICT. In Ponthus vonden we een partner die met ons meegroeit. Wij hebben niet de capaciteit om een heel ICT-team aan te nemen en dat hoeft nu ook nog niet. Inmiddels werken we met Ponthus samen op verschillende vlakken.”

IT Directeur OTTO Work Force

Willem-Jan Herckenrath,

 “Naast het feit dat Jack zijn projecten goed aanstuurt en het doel voor ogen houdt, is hij erg pragmatisch en praktisch. Hij zorgt ervoor dat de mensen actief in het project zich kunnen focussen op hun taak. Onze mensen leren van Jack, daarom is het ook leuk dat we jonge mensen van Ponthus bij OTTO ervaring kunnen laten opdoen. Jonge mensen kansen geven is iets wat past bij beide ondernemingen en bij een zakelijke vriendschap.”