Ponthus

NCCW XBIS Analytics is live!

creëer waarde met uw data: van verantwoording naar sturing

Woningcorporaties hebben te maken met een immer toenemende hoeveelheid aan data. Inzicht in en controle over deze data geeft inzicht in de processen binnen uw corporatie. Zo worden knelpunten inzichtelijk en kunt u de juiste beslissingen nemen. 

In samenwerking met NCCW biedt Ponthus XBIS Analytics: een duurzame dataorganisatie en -infrastructuur die uw medewerkers ondersteunt op weg naar data bedrevenheid en data gedrevenheid en naar digitale wendbaarheid. 

XBIS Analytics verbindt XBIS, het datakoppelvlak van NCCW en Power BI met elkaar om zo optimaal samen te werken en meerwaarde te creëren. XBIS is het SAAS-platform van NCCW en de centrale bron van waarheid in uw organisatie. XBIS vormt de basis, waarna het datakoppelvlak van NCCW ervoor zorgt dat de data ontsloten wordt. Het dataplatform van Ponthus is bronsysteem onafhankelijk en ontsluit standaard alle gegevens uit XBIS om deze te vertalen naar 6 volledige VERA compliant datamodellen: de basis voor de standaard Power BI dashboards.