Ponthus

Webinar: Borging en Adoptie van veranderingen, maak het mogelijk!

Een toekomstbestendig organisatie dient zich voortdurend aan te passen. Aan marktontwikkelingen, nieuwe technologie, arbeidsmarktverhoudingen, enzovoorts. Sommige veranderingen gebeuren organisch, anderen verdienen een gerichte aanpassing om te komen tot een succesvolle borging en adoptie. De vraag is dan: hoe maak je het mogelijk? 

Eén ding is duidelijk: er zal een brug moeten worden gebouwd tussen uw toekomstige organisatie en uw huidige organisatie. Dat gaat over processensystemen, de organisatie en bovenal de mensen in de organisatie. Mensen die te maken krijgen met nieuwe vakinhoudelijke competenties als gedrag. 

Ponthus slaat een brug op het gebied van business consultancy, data science en software development onder één dak met strategische ondersteuning en verandermanagement. Zij ontwikkelde een change management aanpak gebaseerd op vier pijlers: strategie & procesdraagvlakcommunicatie en leiderschap. TTS ontwikkelde software die mensen empowered en real-time begeleiding biedt voor processen en technologie. 

Ponthus en TTS amen nemen je in dit webinar mee in de unieke aanpak, die in de gezamenlijkheid nog eens extra krachtig wordt. 

Vergroot je kennis en inzicht in hoe je als organisatie succesvol kan zijn in de borging en adoptie van veranderingen en neem deel aan dit gratis webinar op 17 november 2022 van 11:00 tot 12:00 uur. 

Aanmelden kan via deze link.