Ponthus

Ponthus tekent huurcontract voor nieuwe locatie

Daar gaat ie dan: op naar het nieuwe adres voor Ponthus. Patrick van Erp en Jack Vroomen tekenen het huurcontract voor de nieuwe locatie in Elsloo, Sanderboutlaan 4A-2.
“Eindelijk een locatie waarbij de voordeur wat beter past bij wie wij zijn”, lacht Patrick. Een groeiende organisatie past soms niet meer in het oude jasje.
Expertise op het gebied van Business Consultancy, Data Science en Software Development in combinatie met het mensenwerk van strategische ondersteuning en verandermanagement, dat vind je bij Ponthus onder een dak.
Dat dat staat nu op een nieuwe plek. We hebben het pand aan de Berkenlaan in Sittard verlaten, vanaf 1 juni 2020 vindt u ons in Elsloo. 

Dat is wel een mooi moment om nog eens even terug te denken aan hoe het begon. Ruim 6 jaar geleden besloten Patrick en Jack de samenwerking aan te gaan, niet alleen met elkaar maar ook met diverse partners, vanuit vriendschap, ondernemerschap, vertrouwen èn een gedeelde visie op business development. Want dat is de basis voor Ponthus. Patrick van Erp: “Ponthus is Latijn voor brug. Zo slaan we nu al een paar jaar succesvol een brug naar rendementsverbetering en verbinden we kennis, expertise, business en IT.” 
We geloven in geledelijk en duurzaam veranderen. We gaan dan ook het liefst uitdagende, langdurige trajecten aan met onze klanten en helpen ze met het uitzetten én realiseren van hun koers. En zo groeien we in kennis, het aantal klanten en omvang van het bedrijf. Ponthus ziet kansen in problemen, lost op en kijkt vooruit.
Onze medewerkersen samenwerkingspartners hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en zijn nauw betrokken bij de klant. 
We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. 

Jack Vroomen: “Met het overgrote deel van onze klanten hebben wij inmiddels een langdurige relatie opgebouwd. Zij onderkennen het belang van een continu proces van blijven innoveren en verbeteren, zeker nadat een grote implementatie of wijziging in de organisatie heeft plaatsgevonden. Enerzijds om de investeringen te borgen maar tevens om de organisatie te ondersteunen de veranderingen te absorberen en in te bedden. 
De kracht van Ponthus is het vermogen om gedurende een verandertraject, informatie technologie, processen en organisatie in balans te houden en naar een hoger niveau te brengen. Wij staan voor plezier in ons werk en passie voor het vak.”

Dus zoekt u een gesprekspartner bij vraagstukken op de lange termijn, neem gerust eens contact op: info@ponthus.nl of 088-766 84 00. Graag tot ziens!