Ponthus

Ponthus lanceert de RAPP

Is ook uw organisatie veel kostbare tijd kwijt aan het samenstellen en genereren van uw periodieke rapportages?
Vindt u ook dat in uw organisatie veel energie verloren gaat aan het verzamelen van de juiste data, het maken van grafieken en het samenstellen van de kwartaal- en maandrapportages?
Zou u ook niet graag meer tijd willen spenderen aan analyses en sturing van uw resultaten? 

Ponthus ziet veel organisaties worstelen met het effectief en efficiënt opleveren van de periodieke rapportages. Daarnaast worden nog veel Excels bijgehouden met cijfers die niet uit de primaire systemen komen, maar waar wel over wordt gerapporteerd. 

Ponthus heeft voor u dé oplossing!RAPP is een app die rap en eenvoudig op één plek alle data verzamelt en samenstelt voor het maken van uw tertiair, kwartaal, wekelijks en zelfs dagelijkse rapportages. 

Indicatoren uit uw periodieke rapportage
RAPP registreert alle indicatoren uit uw periodieke rapportage. U legt eenmalig per indicator de gewenste rapportageperiode en de verantwoordelijke in uw organisatie vast. Het enige dat uw verantwoordelijke doet, is voor deze specifieke indicatoren periodiek de cijfers registreren in de RAPP. Geen Excel meer! Indien u reeds gebruik maakt van een BI-omgeving als Power BI of Qlik wordt ook deze KPI informatie automatisch toegevoegd aan de RAPP
De RAPP is nu gevuld met al uw indicatoren. Toelichting en verwachting
Per periode voert u een toelichting en verwachting in zowel voor de KPI’s als een KPI-groep. UW KPI’s worden verzameld in één dashboard (in uw eigen BI-omgeving) en geeft een actueel integraal overzicht van àl uw management- en stuurinformatie waarover u graag rapporteert. 

Samenstelling rapportage
Aan het einde van de gewenste periode wordt de rapportage gegenereerd met de inhoud van de RAPP. De uitvoer kan in zowel Word/PDF/PowerPoint/etc. worden gemaakt en geheel volgens uw eigen huisstijl. Deze rapportage is beschikbaar en leesbaar op alle mogelijke devices. De rapportage kan vervolgens op elk gewenst moment automatisch verzonden worden. 

Kenmerken

  • Data uit uw ERP in combinatie met alle andere databronnen;
  • Handmatige Excels t.b.v. rapportages behoren tot het verleden;
  • Eenvoudig en snel toelichtingen en verwachtingen toevoegen per KPI of set;
  • Volledig geautomatiseerde rapportages in elke gewenste vorm;
  • Tertiaal, kwartaal, maandelijks, wekelijks en/of zelfs dagelijks rapporteren;
  • Volledige autorisatiemogelijkheden waardoor u in control blijft;
  • Tijdbesparing voor alle betrokkenen welke kan worden ingezet voor de gewenste analyses en sturing. 

Vragen, een demo of direct een afspraak maken? C.vangulik@ponthus.nl