Ponthus

De werkplek app

COVID-19 heeft een onuitwisbare invloed op de samenleving en dus ook op organisaties, de processen en de resultaten. Dit zorgt voor toenemende druk op diverse afdelingen en teams. Voor de terugkeer naar kantoor en de nieuwe regels zoals de 1,5 meter samenleving, is werkplekverdeling een belangrijk onderwerp op de agenda. Hoe manage je de werkplekverdeling in deze uitzonderlijke situatie?

Om in controle te blijven van de beschikbare werkplekken op je locatie(s) is goede communicatie van belang. Hoe zorg je ervoor dat iedereen inzicht heeft in de beschikbaarheid? Hoe organiseer je de verdeling en garandeer je de veiligheid van je medewerkers? Hoe organiseer je de nieuwe werksituatie? Hoe zorg je ervoor dat niet te veel mensen tegelijkertijd op de werkvloer zijn? 

Beheer, meet en reserveer eenvoudig je werkplekken middels de webapplicatie van Ponthus. De werkplekken zijn logisch in te delen per verdieping of ruimte. Per ruimte kun je een plattegrond toevoegen waardoor het overzicht compleet is. De applicatie kan gekoppeld worden aan bestaande usermanagement systemen, waardoor de beheerders in controle blijven over de beschikbare plekken en tijdsblokken. Tevens kun je voorrangsregels toevoegen om beschikbaarheid voor cruciale onderdelen te garanderen.  

Krijg direct inzicht in capaciteit, beheers het aantal aanwezigen en hou het overzicht omtrent verschillende contactmomenten tussen collega’s. 

Klaar voor de nieuwe werksituatie? 

Meer informatie via: info@ponthus.nl