Ponthus

Stagiaires 2019

Afgelopen maandag hebben wij onze nieuwe groep stagiaires mogen verwelkomen op de Ponthus campus! De studenten hebben de eerste kennismakingspresentaties al succesvol gegeven en gaan de komende periode aan de slag met verschillende vraagstukken voor Ponthus, PM Creations, FbbasicPonthus Wolfs Consultancy, en Cirmar.

Ook tijdens deze stageperiode komen de studenten van verschillende vakgebieden. Onze studenten zijn deze periode weer afkomstig van BI en development, people and business management en bedrijfskunde, commerciële economie en de universiteit van Maastricht. Wij vinden authenticiteit, vertrouwen, resultaatgerichtheid en bovenal plezier het belangrijkste om terug te zien deze periode!

De verschillende vraagstukken waar onze stagiaires mee aan de slag gaan lopen dit keer ook weer zeer uiteen. De opdrachten lossen problemen op van onze bedrijven en onze klanten. Er zal onderzoek worden gedaan naar een breed scala van onderwerpen zoals mogelijke verbeteringen op commercieel gebied, de ontwikkeling van dashboards, woningcorporaties, machine learning en nog veel meer! Ponthus en de partnerbedrijven zijn even enthousiast als de nieuwe stagiaires en zien uit naar de resultaten!