Ponthus

Stagiaires 2019

Deze week is de nieuwe groep stagiaires aan de slag gegaan! Deze periode gaan maar liefst 18 studenten van diverse opleidingen van start. Ze gaan aan de slag met actuele vraagstukken van Ponthus, FBBasic, Ponthus Wolfs ConsultancyPōurCirmar en PM Creations!

De studenten zijn afkomstig van diverse opleidingen. De studierichting BI en Development zijn uiteraard weer aanwezig. Ook zijn er wederom studenten van Commerciële Economie, People and Business Management en Bedrijfskunde aanwezig. Voor het eerst wordt ook de opleiding Facility Management vertegenwoordigd en start er daarnaast ook een stagiair afkomstig van de Universiteit Maastricht.

De onderwerpen en vraagstukken waar de ambitieuze stagiaires mee aan de slag gaan zijn zeer uiteenlopend. Het gaat hierbij om opdrachten bij een van de bedrijven of van een van de klanten. Van onderzoeken naar de Duitse markt, het lanceren van producten en/of diensten, het schrijven van adviezen over voorspellende algoritmes en Blockchain, tot processen analyseren; alles komt aan bod. Ponthus en de partnerbedrijven zijn trots om de ambitie bij de stagiaires te zien en is zeer benieuwd naar de resultaten!