Ponthus

Professioneel en klaar voor een uitdaging?


Dan zoeken wij jou als BI afstudeerder!

HBO afstudeerder Business Intelligence

Ben jij of ken jij een student die vanaf september 2019 opzoek is naar een interessante uitdaging om mee af te studeren in de richting Business Intelligence? Dan is dit iets voor jou!
Ponthus zet haar consultants in op het snijvlak van organisatie, systemen en processen. Zodoende helpen wij klanten met het organiseren, optimaliseren en innoveren van haar digitale transformatie. Ponthus biedt oplossing zoals Operational Excellence, Data Driven Decision Making, Predictive Modelling, Process Mining en Change Management.

Daarnaast biedt Ponthus jou de kans om je als young professional te ontwikkelen. Meerdere studenten hebben succesvol de opleiding Business Intelligence afgesloten door middel van een afstudeerproject bij Ponthus en zijn direct na het afstuderen aan de slag gegaan als BI consultant.

Wat verwachten wij van jou?

De projecten zijn echte klantopdrachten waarbij een professionele houding verwacht wordt. Vertrouwen is hierin een belangrijke eigenschap. Ponthus geeft jou als afstudeerder het vertrouwen om zelfstandig te kunnen werken en afspraken na te komen. Het doel is altijd het leveren van effectieve en doeltreffende resultaten voor de klant. De belangrijkste competenties zijn:

  • Professionele houding;
  • Klantvriendelijk;
  • Verantwoordelijk;
  • Resultaatgericht;
  • Zelfstandig.

Wat bieden wij jou?

Ponthus biedt je een kans om een echte opdracht bij een echte klant uit te voeren en je tijdens het stagetraject te ontwikkelen als young professional. In dit stagetraject wordt je ondersteund door onze persoonlijke begeleider.

Daarnaast bieden we een prettige werksfeer en plezier op de werkvloer aan. Ponthus gelooft namelijk in plezier en passie. Als dit niet aanwezig is, wordt er minder gepresteerd. Vandaar dat er voldoende wordt geïnvesteerd in de fun factor op de werkvloer.

Klaar om de uitdaging aan te gaan?

Ben jij geïnteresseerd in één van de slechts twee beschikbare BI afstudeerplekken bij Ponthus? Of ken jij iemand die de uitdaging volgens jou kan voltooien? Neem dan contact op met onze persoonlijke stagebegeleider via: r.posthuma@ponthus.nl