Ponthus

Limburg Leads

Op 15 en 16 mei is MECC Maastricht het epicentrum van de Limburgse economie. Niet alleen is het de plek om like-minded peers uit de Euregio te ontmoeten, maar ook is het twee dagen lang dé kennishub rond actuele thema’s zoals circulariteit & duurzaamheid, digitalisering, health en talent.

De Euregio is een groeiende en krachtige unieke regio met succesvolle ondernemers en zakelijk potentieel. Maar waar bevinden deze ondernemers zich? En hoe gaan deze ondernemers en bestuurders om met actuele thema’s die jezelf bezighouden? Daarom brengt Limburg Leads leiders en ondernemers samen. En zorgt met dit zakelijke platform dat verbindingen en waardevolle ontmoetingen voor elke ondernemer makkelijk te realiseren zijn. Want in digitale tijden draait het nog altijd om face-to-face ontmoetingen tussen de juiste mensen.

Ponthus is met haar samenwerkingspartner PWCo aanwezig tijdens dit tweedaagse evenement. Zij laten de voordelen van Business Intelligence en Data Driven Decision Making graag aan u zien.

Meer informatie en inschrijven via Limburg Leads.