Ponthus

Team Ponthus groeit met komst Cindy Huizen

Vanaf 01-01-2019 zal Cindy Huizen als Service Delivery Manager het Ponthus team gaan versterken. Cindy zal de behoefte van de klant en beschikbare capaciteit organiseren, zodat ook in de toekomst optimaal aan de verwachtingen van onze klanten kan worden voldaan.

Ponthus vindt de klanttevredenheid het allerbelangrijkst en zet zich hier dagelijks met het hele team voor in.
Ponthus is trots op de komst van Cindy en de andere contractvernieuwingen die hebben plaatsgevonden.
Het Ponthus team heeft Cindy al ontmoet en kijkt uit naar haar komst in 2019.

“We zijn in het afgelopen jaar weer een stuk groter geworden. Met een groei van bijna 100% in 2018 t.o.v. 2017 en een verwachte groei van 60% in 2019 is de aanname van Cindy een logische en bewuste keuze. Ik ben zeer blij met de komst van Cindy en kijk uit naar een sterke start in 2019.” – Patrick van Erp

“Cindy zal ervoor zorgen dat wij onze dienstverlening nog beter op onze klanten kunnen afstemmen en zij zal een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van onze organisatie. We zijn erg verheugd dat Cindy voor Ponthus heeft gekozen.” – Jack Vroomen