Ponthus

Bedrijven Contactdag 2018Bedrijven Contactdag 2018

Afgelopen week vond wederom de Bedrijven Contactdag plaats op de Zuyd Hogeschool te Heerlen voor de Faculteit ICT. Op deze bedrijvenmarkt ontmoeten studenten het ICT-werkveld waar interessante stage-, afstudeeropdrachten en startersfuncties worden aangeboden. Daarnaast worden er carrièregerichte workshops en inhoudelijke presentaties gegeven.

Ook Ponthus was dit jaar weer aanwezig met een stand, pitch en workshop over Business Intelligence Dashboards. Ponthus is elk jaar op zoek naar stagiaires om een bijdrage te leveren aan haar activiteiten. Vandaar dat Ponthus verschillende samenwerkingsverbanden heeft met scholen en universiteiten. Wij kijken er naar uit om de nieuwe stagiaires en starters te verwelkomen in ons team.

Wij willen de organisatie, de Learning Community Partners en uiteraard alle studenten bedanken voor de inspirerende dag. Tot slot willen wij ook onze eigen stagiaires Canio en Arthur bedanken voor hun bijdrage.