Ponthus

Charity Abend Auf Die Wiesn!

Ponthus heeft op 17 oktober 2017 een leerzaam en gezellig evenement georganiseerd voor haar klanten. Deze dag stond geheel in het teken van samenwerken, partnership en duurzaamheid. Na een rondleiding op de Campus, de thuisbasis van Ponthus in Sittard, werd de duurzaamste familiebrouwerij van Nederland bezocht, de Gulpener Bierbrouwerij. Hier kregen wij een inspirerende presentatie over de visie op duurzaamheid en de vertaling naar de praktijk. Het bedrijfsbezoek afgesloten met uiteraard een bierproeverij en een kleine kennistoets.

Het avondprogramma bestond uit een typisch oktoberfeest diner geheel verzorgd door Schtad Zitterd, het oudste café van Sittard en tevens het favoriete café van Ponthus. Hier werd gezamenlijk, in de typisch Duitse klederdracht, genoten van een heerlijke Schnitzel.

De dag werd afgesloten met een groot feest in de Brand Brauhaus tent. Hier vond de Charity Abend Auf Die Wiesn plaats. Dit evenement, georganiseerd door Kiwanis Land van Gulick, stond geheel in het teken van het goede doel, netwerken en het oktoberfeest. Ponthus is sponsor van de Kiwanis en heeft meegeholpen met het organiseren van dit evenement. Alle bezoekers van deze feestavond hebben een gezamenlijk bedrag van maar liefst €20.000,- weten in te zamelen voor de Kindervallei te Valkenburg. Gezamenlijk met haar klanten heeft Ponthus hét grootste feest van het Zuiden beleefd.

Mickel Voois – Manager ICT OTTO Workforce: “De kennismaking met het Ponthus team en relaties is als een bijzonder leuke dag ervaren. Niet alleen de verzorging over de dag was fantastisch, maar zeker ook de duurzame bedrijfsvoering, productontwikkelingen en joint ventures die Ponthus voert is fantastisch”.

Pieter Spanjers – Managing Director Unicorn Grain Specialties: “Het was een mooie dag samen met het Ponthus team. Een echt team met een geweldige hands-on spirit waar je graag bij wil horen”.

Het Ponthus team heeft enorm genoten van het evenement en bedankt alle relaties voor de deelname en de uiterst gezellige dag.
Ponthus zal meerdere spraakmakende evenementen gaan organiseren in de toekomst waarbij ze haar relaties graag ontvangt.

Met vriendelijke groet,

Team Ponthus